Cosul este gol.

Acest regulament se aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre SC Sonias Spedition SRL prin intermediul acestui site web.

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor ce se regasesc mai jos.

 

Sonias Spedition SRL isi rezerva dreptul de a efectua modificari ulterioare acestui contract, fara a notifica in prealabil partile.

Pozele din site au un caracter informative.

 

1. Definitii

 In interesul prezentului regulament, urmatorii termeni se definesc astfel: 

beneficiar = persoane fizice sau juridice ce plaseaza o comanda pe acest site web;

furnizor = compania Sonias Spedition SRL., identificata la Registrul Comertului cu JO2/72/2012, Cod unic de inregistrare RO29597331 avand sediul social in Olari, Nr. 143, judetul Arad, detinatorul de drept al siteului www.porumbei.org

produse = bunuri care urmeaza a fi livrate de furnizor catre beneficiar ca urmare a contractului incheiat;

comanda = o forma electronica de comunicare intre beneficiar si furnizor, prin care furnizorul isi da acordul de livrare a produselor solicitate, iar beneficiarul este de acord sa achite contravaloarea produselor comandate;

contract = o comanda confirmata si validata de catre furnizor.

 

2. Drepturi de autor

Drepturile de autor privind intreg continutul acestui site web apartin in totalitate persoanei juridice Sc Sonias Spedition Srl / www.porumbei.org si nu pot fi utilizate fara acordul scris al prorietarului.

 

3. Confidentialitatea datelor

Porumbei.org garanteaza pentru protectia si confidentialitatea datelor dumneavoastra personale conform Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si a Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces asupra datelor personale, de modificare, dreptul de a inceta prelucrarea lor, dreptul de opunere a prelucrarii lor si dreptul de a va adresa justitiei. Va puteti exercita aceste drepturi prin expedierea unei cereri scrise, semnata si datata, la sediul firmei Sc Sonias Spedition Srl.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul acestui site web sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.porumbei.org va fi considerata tentativa de frauda si va fi semnalata autoritatilor competente.

Datele dumneavoastra personale sunt colectate, in maxima siguranta, numai in scopul de a va inregistra si livra comenzile efectuate pe site-ul nostru: www.porumbei.org.

 

4. Comanda

Confirmarea comenzii de catre beneficiar aduce dupa sine acceptarea termenilor si conditiilor impuse de porumbei.org

Se considera finalizata comanda in momentul in care beneficiarul o confirma furnizorului. Comanda nu se livreaza niciodata daca beneficiarul nu o confirma in prealabil.

 
 

5. Modalitati de plata

 

Contravaloarea produselor comandate pe porumbei.org se poate achita prin :

 -ramburs, prin plata numerar la livrarea coletului;

-ordin de plata (OP)

-plata in cont bancar (comanda va fi expediata dupa confirmarea platii)

 

In momentul in care comanda este confirmata, clientul trebuie sa plateasca in contul beneficiarului, valoarea coletului.Aceasta operatiune poate fi realizata si de catre persoanele juridice, dar si de persoanele fizice.

Informatiile necesare efectuarii acestei operatiuni sunt:

Beneficiar: Sc Sonias Spedition SRL

Adresa beneficiar:Olari nr.143, judetul Arad

Cont IBAN: RO82BRDE020SV49158000200

Banca: BRD sucursala Arad

 
6. Garantia produselor

Toate produsele comercializate pe site-un nostru sunt originale, ele fiind fabricate, ambalate si sigilate de producator.

porumbei.org asigura garantia tuturor produselor comercializate, conform Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiilor asociate acestora.

 

7. Garantia preturilor

Produsele comercializate pe acest site web includ TVA.

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii.

Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila, insa ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii dumneavoastra sa nu se modifice dupa confirmarea acesteia telefonic de operatorii nostri.

 

8. Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor se face prin serviciul de trimitere colet oferit de Posta Romana, sau la cerere de o firma de curierat rapid, la adresa de livrare completata la plasarea comenzii.

Livrarea se efectueaza doar in urma confirmarii comenzii.

 

Costul transportului

Pretul de achizitie afisat nu include pretul transportului.

Costul pentru livrarea comenzii va fi comunicat de catre un reprezentant al magazinului. Coletul poate fi trimis prin Posta Romana, caz in care costul de transport este de 14 lei, sau prin firma de curierat rapid, caz in care costul de transport este de 15 lei.

   

Timpul de livrare

 Comanda dumneavoastra va fi procesata si livrata in cel mai scurt timp posibil. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, in cazul in care pe site sunt inregistrate foarte multe comenzi, ne rezervam dreptul de a mari perioada maxima de livrare cu 3-5 zile lucratoare.

 

9. Reclamatii

Pentru orice reclamatii, sugestii, nemultumiri sau intrebari www.porumbei.org va recomanda sa ne contactati la adresa de e-mail office@porumbei.org.

 
 

10. Forta majora

SC Sonias Spedition SRL nu poate fi considerata raspunzatoare pentru expedieri intarziate in cazurile:

• cazul fortuit: blocaje rutiere, surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, accidente rutiere, probleme mecanice ce pot aparea in modul de transport, etc.;

• cauze naturale: furtuni, incendii, inundatii, zapada sau inghet, etc.;

• cauze umane: razboaie, starea de asediu, greve, revolutii, etc.

 
11. Limitarea responsabilitatii

 SC Sonias Spedition SRL nu este raspunzatoare pentru acuratetea datelor furnizate utilizatorului sau pentru erorile, greselile, neindeplinirile, intarzierile sau intreruperile fluxului de date indiferent de motiv.

SC Sonias Spedition SRL nu este raspunzatoare pentru daunele aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a descarcarii vreunui continut, accesarii sau utilizarii acestui site web.

SC Sonias Spedition SRL nu este raspunzatoare pentru nici un fel de daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune rezultate din date pierdute, profituri pierdute) rezultate ca urmare a folosirii, sau a incapacitatii de folosire, a informatiilor prezente pe acest site web, chiar daca compania a fost prevenita in legatura cu posibilitatea producerii unor astfel de daune.

 
12. Jurisdictie

Legea aplicabila este legea romana. Toate litigiile privind interpretarea, executarea sau incetarea prezentilor Termeni si Conditii se vor rezolva pe cale amiabila de catre reprezentantii partilor (beneficiar si furnizor). In cazul imposibilitatii unei intelegeri intre parti, solutionarea litigiului revine instantelor de judecata romane.

spacer
Website detinut de Sonias Spedition S.R.L., CIF: RO29597331, Reg.Com: J02/72/2012

porumbei.org foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.