Cosul este gol.

Bine ați venit!

         Compania noastră vine în întâmpinarea crescătorilor de porumbei, cu produse naturale de calitate superioară, necesare pentru buna funcționare a crescătoriei, stabilirea și menținerea nivelului de sănătate a porumbeilor, calitate în reproducție și pentru o dezvoltare optimă a puilor.
..............................................................................................................................................................

       Suntem partenerii din România a companiei norvegiene de top Pigeon Vitality. Produsele oferite în magazinul nostru on line sunt originale, fabricate și sigilate de Pigeon Vitality la același standard ridicat, care caracterizează acest producător pe piața internațională.Astfel, Improver, Antifungal, Tricolistop precum și celelalte suplimente  sunt la mare căutare în rândul crescătorilor care doresc o soluție pentru menținerea stării de sănătate a porumbeilor într-un mod natural.
..............................................................................................................................................................
 
          Vă invităm să încercați aceste produse premium folosite și recunoscute de foarte mulți crescători de top din lume.
 
                                                                                                    Succes la cumpărături!
 
spacer
Website detinut de Sonias Spedition S.R.L., CIF: RO29597331, Reg.Com: J02/72/2012

porumbei.org foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.