Cosul este gol.

AdenoS

Cod produs: 031

Marca: Pigeon Vitality

 

 

Pret cu TVA: 130.00 Lei / flacon

Stoc terminat

AdenoS
AdenoS
Comanda instant - AdenoS

Email Telefon

AdenoS

ADENOS 500 ml

 

Adenoviroza de tip I este o adevărată lovitură pentru columbofili din momentul apariției sale în crescătorie în special în rândul porumbeilor tineri. Astfel, în anul 2016, unindu-ne forțele cu mai mulți crescători care s-au confruntat cu această problemă gravă, am dezvoltat, testat și optimizat un produs natural capabil să suprime E.coli, care adesea se alătură adenovirozei. Componentele principale ale acestui produs sunt: acidul lactic și binecunoscutul Improver.

În anul 1856, Louis Pasteur a descoperit lactobacilia și rolul lui în procesul de formare a acidului lactic. Fermentarea acestuia face posibilă ca bacteriile acido-lactice din intestinele porumbeilor să protejeze organismul împotriva bacteriilor patogene. Acesta este motivul și beneficiul administrării probioticelor (bacterii acidolactice) în dieta porumbelului. Administrarea acidului lactic (ce este produs de probiotice/bacteria acidolactic) pentru o perioadă în apa de băut are același efect ca și administrarea culturilor vii de probiotice.

 

Rezultatele din laboratoarele noastre precum și testele efectuate pe colonii de porumbei ne-au demonstrat efectul extraordinar al acestei combinații dintre acidul lactic și Improver în menținerea sănătății. Dacă s-a administrat păsărilor deja bolnave, această combinație puternică a reușit să diminueze efectele bolii. Am decis introducerea pe piață a noului produs sub numele: AdenoS.

 

AdenoS NU omoară virusul. Dar, combinația de acizi organici naturali și vitamine va reduce capacitatea de răspândire a E.coli în organism atunci când porumbelul este oricum asaltat de Adenoviroză. Dacă porumbelul supraviețuieste 1-2 săptămâni, va reusi să dezvolte imunitate în fața virusului. În această perioadă critică, este benefică și administrarea electroliților, cum este Belgamax.

 

Tratament: în cazul puilor, care prezintă semne de Adenoviroză(cum ar fi vomă, refuzul zborului etc.) se va administra în apa de băut 5 ml/litru, 5-6 zile consecutive sau până la dispariția simptomelor. Se recomandă combinarea cu electroliți.

Profilactic( evitarea îmbolnăvirii): 5 m/litru de apă 3-4 zile consecutive, de preferință zilele de după concurs.

Acest produs poate fi combinat cu celelalte produse Pigeon Vitality.
 
 
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Sonias Spedition S.R.L., CIF: RO29597331, Reg.Com: J02/72/2012

porumbei.org foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.