Cosul este gol.

Strike II - 100 gr

Cod produs: 018

Marca: Gem Supplements

 

 

Pret cu TVA: 44.99 Lei / cutie

Stoc terminat

Comanda instant - Strike II - 100 gr

Email Telefon

Strike II - 100 gr

 
 
Combate bacteriile cauzatoare de boli 
 
Dezvoltarea produsului Strike II este un avantaj major pentru păstrarea condiției fizice și a sănătății porumbeilor. Nu este antibiotic, ci o combinație unică a sulfurului natural extras din plante și bacteria acido-lactic.
       Extrasele din plante ajută la prevenirea dezvoltării în intestine a microorganismelor patogene. Un lucru remarcabil despre extrasul de plante denumit Allicina, este că acesta se manifestă complet prietenos cu bacteriile bune, cu flora bacteriană naturală. Cealaltă componentă este o populație viabilă de bacterii benefice acido-lactice, care sunt capabile de colonizarea intestinelor porumbeilor. În efect, STRIKE II are capacitatea de a înlocui bacteriile cauzatoare de boli cu unele benefice organismului.

      De ce aleg crescătorii acest produs?

       Acest produs se poate folosi tot anul, în cazuri majore de stres care afectează tot efectivul de porumbei: în perioada de reproducere, zbor sau în cazul bolilor, care se pot observa prin fecale moi, apoase. Vă recomandăm cu certitudine folosirea ei cu 5 zile înainte de imperecheri, și câteva săptămâni înainte de sezonul competițional. Trebuie să fim atenți tot timpul la porumbeii nostri, deoarece se pot întoarce de la zbor bolnavi. Astfel în cazul unor fecale necorespunzatoare (apoase, moi, verzui etc.) sau dacă porumbeii stau "tristi, " STRIKE II trebuie să fie primul pas făcut pentru eliminarea bolilor. Dacă boala cuprinde tot efectivul și medicul veterinar propune administrarea antibioticelor, se propune administrarea GEMTHEPAX în aceasi perioadă, iar după tratament 2-3 zile este indicat administrarea STRIKE II , deoarece acesta restabileste flora bacteriană naturală și împiedică bacteriile cauzatoare de boli să se dezvolte în organism. STRIKE II poate fi administrat cel puțin o dată pe săptămâna, cel mai indicat fiind după concursuri , când porumbeii sunt mai stresați din cauza zborului, și pe de altă parte , ei intră în contact cu păsări străine, astfel fiind expusi la preluarea bolilor.
       Un crescător conștiincios reacționează imediat dacă apare o problemă de sănătate. Cel mai bun lucru ce se poate face în astfel de cazuri  este administrarea GEMTHEPAX pe mâncare și STRIKE II în apa de băut. Dacă aceste produse nu vă pot ajuta, înseamnă ca aveți o problemă foarte gravă și trebuie să vă adresați imediat medicului veterinar. Nu folosiți antibioticele după capul vostru, deoarece acestea vă pot ajuta doar temporar, pe termen lung este deja dăunător, și dacă nu au fost prescrise de medic nu va asigura o vindecare corespunzatoare.
      
 
 
 Denumire produs:
 Strike II
 Producător                
 Gem Supplements - Marea Britanie
 Ambalare  cutie plastic
 Produs original:
 da, sigilat de producător
 Gramaj:  100 gr
 Forma prezentare:
 praf
 Administrare:  5 gr./ 1 kg de mâncare sau 5 gr./1 l apă
 Compoziție: Allicin concentrat, L-Glutamine, Fructooligosaharide, Acacia Gum Oligosaharide, L.acidophilus, E.faecium.
 Contraindicații:  nu sunt
 Recomandare: este recomandat folosirea produsului în cazul bolilor bacteriene. Preventiv folosiți 1-2 zile pe săptămână, preferabil fiind în ziua după concursuri. În caz de boală dublați cantitatea sus menționată și administrați 3-4 zile consecutive. Pentru un efect maxim și o recuperare rapidă folosiți-l totdeauna împreună cu GEMTHEPAX.
 Depozitare:
Păstrați produsul în locuri bine ventilate, uscate, ferite de razele solare directe.
Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Sonias Spedition S.R.L., CIF: RO29597331, Reg.Com: J02/72/2012

porumbei.org foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.