Cosul este gol.

Gemthepax - 500 ml

Gemthepax - 500 ml

Cod produs: 011

Marca: Gem Supplements

 

Garantie: 03.2021

 

Pret cu TVA: 70.00 Lei / flacon 500 ml

Stoc terminat

Comanda instant - Gemthepax - 500 ml

Email Telefon

Gemthepax - 500 ml

Produsul fără de pereche
 
Folosirea GEMTHEPAX este foarte recomandat pe parcursul întregului an, dar în special în perioada creșterii puilor și a zborurilor. Este un produs special dezvoltat și strict controlat în ceea ce privește efectul pozitiv asupra microflorei naturale, asigurând bionutrienții necesari acestora. Cercetările( incluzând și renumitul mondial Institute de Pasteur din Paris) ne arată că GEMTHEPAX este capabil să stimuleze aceste specii benefice. Alte studii demonstrează capacitatea ei de stimulare și protejare a microflorei naturale chiar și pe durata tratamentelor cu antibioticele. Folosiți tot timpul GEMTHEPAX când este inevitabil un tratament cu antibiotice al efectivului de păsări.Patentul de fabricație al Gemthepax asigură o consistență a produsului cu un coeficient bioactiv ridicat. Acest fapt este garantat de programul extensiv de cercetare European.

   Putem vedea că pedigreul acestui  produs nicidecum nu este de nivel secundar, dar ca și orice crescător stim că pedigreele sunt doar o bucată de hârtie. Astfel, care sunt efectele la care ne putem astepta la folosirea acestui produs?
       Reproducere: veți avea pui mult mai reusiți, mai dezvoltați dacă ei cresc cu GEMTHEPAX.  Vor prezenta robustitate și o calitate a penajului de apreciat. Diferența va fi vizibil și in cuibar, deoarece calitatea fecalelor vor arăta porumbei sănătoși. Părinții nu vor prezenta semne de stres, și vor fi viguroși, sănătoși. Este foarte important pentru reproducători, pentru a crește pui cu adevărat valoroși. La separarea puilor de părinti este foarte indicat administrarea Gemthepax pentru combaterea stresului cauzat de pierderea părinților și a mediului nou de trai.
                Zbor: suntem ferm-convinși că GEMTHEPAX este produsul ideal care poate înclina balanța zborurilor în favoarea utilizatorului, astfel ajutând la obținerea rezultatelor de top. GEMTHEPAX nu este un produs miracol, care prin administrarea ei va asigura obținerea locului 1! Pentru acest lucru aveți nevoie de porumbei de calitate și un management bun al acestora, ca și crescator. În primul rând acestea contează, dar GEMTHEPAX va fi un prieten bun care vă stă la dispoziție, oferind o extrașansă pentru obținerea clasărilor de top.
Coeficientul bioactiv este totdeuna mai mare decât 2,5.
 
 Denumire produs:
 Gemthepax
 Producător                
 Gem Supplements - Marea Britanie
 Ambalare  flacon plastic
 Produs original:
 da, sigilat de producător
 Gramaj:  500 ml
 Forma prezentare:
 lichid
 Administrare:  5 ml/1 l apă sau 5 ml/1 kg de mâncare
 Compoziție: proteine crude, fibre crude, grăsimi, fosfor, sodiu, magneziu, calciu, sulfur, fier, glutamine, arginine, cysteine, lysine, leucine, methionin, fenilalanin, treonin, tyrosine, triptofan, valine, vit B1, B2 , inositol, Biotin Acid pantothenic, Niacin.
 Contraindicații:  nu sunt
 Recomandare: administrați 5 ml la un litru de apă  sau 5 ml la un kg de măncare, de 3-4 ori săptămânal pe toată perioada reproducerii și a sezonului de zbor, iar în restul anului de două ori săptămânal pentru menținerea păsărilor în condiții de sănătate de top.
 Depozitare:
păstrați produsul în locuri bine ventilate, uscate, ferite de razele solare directe.
 
 
Produse recomandate
130.00 Lei
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Sonias Spedition S.R.L., CIF: RO29597331, Reg.Com: J02/72/2012

porumbei.org foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.