Cosul este gol.

Electro B - 200 ml

Cod produs: 017

Marca: Gem Supplements

 

 

Pret cu TVA: 65.00 Lei / flacon

Stoc terminat

Comanda instant - Electro B - 200 ml

Email Telefon

Electro B - 200 ml

Electrolitul natural 
 
Un supliment lichid efectiv și bioaccesibil, care ajută la echilibrarea electroliților în organismul porumbeilor. Electroliții sunt esențiali pentru menținerea și refacerea nivelului de fluide pierdute din corp, în special în zilele de concurs caniculare.

       ELECTRO-B de asemenea conține grupul de vitamine B, care sunt necesare pentru dezvoltare, metabolism, piele, sânge (producerea de anticorpuri), digestie și sistemul nervos. Este foarte recomandat pe perioada zborurilor, în special când vremea este foarte caldă. Păsările tinere sunt predispusi să decadă emoțional, astfel se pot deshidrata foarte ușor.De asemenea se recomandă folosirea ei când păsările prezintă excremente destrămate sau apoase.

 
 
 Denumire produs:
 Electro - B
 Producător                
 Gem Supplements - Marea Britanie
 Ambalare  cutie plastic
 Produs original:
 da, sigilat de producător
 Gramaj:  200 ml
 Forma prezentare:
 lichid
 Administrare:  2 ml./1 l apă
 Compoziție: Sodium Cloride, Potasiu Clorid, Acid Citric, Magneziu Sulfat, Vitamina B12, B2, B1, B6, Niacin, Acid Folic Precursor, Biotin.
 Contraindicații:  nu sunt
 Recomandare: Agitați flaconul înainte de utilizare. Se adaugă 2 ml la 1 litru de apă de băut, de 1-2 ori pe săptămână, în cazul reproducătorilor. În cazul lotului de zbor, se administrează cu o zi înainte de îmbarcare, iar în ziua întoarcerii se administrează 4 ml la 1 litru de apă. Schimbați apa la fiecare 24 de ore
 Depozitare:
Păstrați produsul în locuri bine ventilate, uscate, ferite de razele solare directe.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Sonias Spedition S.R.L., CIF: RO29597331, Reg.Com: J02/72/2012

porumbei.org foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.